JOLIDON

Jolidon este un brand internațional, producător și distribuitor de lenjerie intimă și costume de baie.

Brandul JOLIDON a fost lansat în primăvara anului 1993, în inima Transilvaniei – Cluj-Napoca, România. Primele piese de lenjerie au fost realizate într-un atelier care avea inițial doar 3-4 mașini de cusut – minimum necesar pentru a lucra lenjerie, acest atelier devenind, pe parcursul celor 30 de ani, o fabrică ale cărei dimensiuni intimidează orice producător de lenjerie din Europa.

In România, Jolidon activează prin propria rețea de retail, cuprinzând 74 de magazine fizice, dar și printr-o rețea de clienți business (hipermarketuri, magazine multi-brand). Odată cu lansarea magazinului online shop.jolidon.ro, în 2012, JOLIDON și-a crescut prezența și notorietatea pe piața din România, atrăgând astfel noi segmente de piață. Gama de produse JOLIDON a fost constant dezvoltată și extinsă, acoperind o varietate largă de nevoi și preferințe în materie de design, funcționalitate.

Astazi, JOLIDON este prezent în peste 60 de țări din întreaga lume, prin intermediul clienților noștri business – de la buticuri specializate, la centre comerciale, supermarketuri, magazine multi-brand etc. Produsele Jolidon sunt exportate în toată Europa, în SUA, Canada, Asia, Africa de Sud, Emiratele Arabe Unite etc. Magazinul online shop.jolidon.com, susține prezenta brandului Jolidon pe piața internațională încă din 2012, de cand se pot realiza comenzi de oriunde din lume, exceptand Rusia.

JOLIDON a căutat mereu să surprindă spiritul seducător al fiecărei femei, să îi descrie feminitatea prin design, să o încurajeze să își iubească formele corpului și frumusețea unică, creând piese de lenjerie elegante și seducătoare. Expresia „Créateur de désir”, care însoțește acum numele JOLIDON, pune în lumină exact această idee, atât ca designer de lenjerie, cât și ca producător.

Jolidon este un brand internațional care înglobează valori și idei europene, de la calitate și design, la materia primă utilizată pentru crearea colecțiilor, elemente cheie care îl fac cunoscut sunt extrem de apreciate.

Lenjeria reprezintă atât modă, cât și funcționalitate. Luând în considerare acest concept, creăm și producem articole care combină funcționalitatea cu designul și seducția. Astfel, produsele Jolidon se adresează unor segmente multiple de consumatori.

An de an, în ultimele trei decenii, am participat constant la cele mai importante evenimente din lume ale acestei industrii, în locații precum Paris, Cannes, Florența, Berlin, Munich, Moscova, Atena, New York, Las Vegas, Miami etc., unde prezentăm ultimele colecții.