CHIC UTILITY

| CHIC UTILITY | este un brand versatil și dual, caracterizat prin abilitatea de a îmbina utilul cu plăcutul în adevăratul sens al cuvântului. Creat de Diana Flore, fashion designer și stilist din Cluj-Napoca, CU prezintă design de înaltă calitate orientat în douădirecții, concept regăsit de altfel și în numele brandului, chic și util. 

Fiecare colecție propune piese vestimentare și accesorii chic și funcționale dedicate atât unui public matur, interesat de designul de lux și elegant, cât și segmentului de public atras de trendurile actuale și de elementele cool și fresh.

Chic Utility reprezintă așadar îmbinarea perfectă a două direcții creative cu scopul de a oferi un design playful și unic. Chic reprezintă elementele timeless și classy, iar Utility este linia experimentală, care îmbină stilurile sport și underground cu cele elegante.

CU oferă soluția perfectă pentru cei care doresc un stil vestimentar original și funcțional, dar fără a încuraja industria “fast fashion” și a face compromis la calitate.