Otilia CHITIC

Otilia CHITIC este Lighting & Interior Designer, absolventă a Facultății de Arte Vizuale și Design, secția Design Ambiental, din cadrul Universității de Artă “George Enescu”, Iași. Practica sa este concentrată către designul de interior și studiul conexiunilor dintre om și spațiul locuit, axându-se în ultimul timp pe importanța luminii pentru o locuire sănătoasă. Inițiator și membru fondator al spațiilor artistice Meru și Clubul Creatorilor, co-fondator Hubrica, este o susținătoare a fuziunii dintre creativitate și antreprenoriat.

Titus IVAN

Titus IVAN este sculptor, absolvent al Facultății de Arte Vizuale și Design, secția Sculptură, din cadrul Universității de Artă “George Enescu”, Iași. A participat la numeroase simpozioane, tabere artistice și expoziții personale și de grup atât în țară cât și în Franța și Austria. Membru fondator al hubului Meru Iași și co-fondator Hubrica, în prezent își desfășoară activitatea în Iași explorând noi posibilități în sculptură prin diverse tehnici și materiale.

Bogdan CURTEANU

Bogdan CURTEANU este arhitect, Absolvent al Facultății de Arhitectură “GM Cantacuzino” din Iași. Practica profesională l-a făcut să exploreze programe de arhitectură industrială, rezidențială, horeca, dar și design de interior și de obiect. În proiectele de design de interior are o abordare pluridisciplinară, inserând în spațiile pe care le creează metafore ce te cheamă să descoperi mesajul. Un exemplu fiind ODDITY bar din Iași. În prezent își desfășoară activitatea în cadrul biroului Bitecture din Iași în calitate de co-fondator.