Locație: BEER ZONE, ora: 19.00. Intrare liberă. Rezervările pot fi făcute la numărul 0790 654 455 până la ora 14:00 în ziua evenimentului. 

DORA GAITANOVICI

Dora Gaitanovici este una dintre cele mai talentate artiste din peisajul muzical românesc și are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Ea studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică, iar în prezent este studentă în cadrul Universității de Muzică din București. 

Primul album lansat de către Dora Gaitanovici se numește „Descântec” și este unul conceptual, în care artista prezintă dualitatea, fiecare piesă având corespondent, iar materialul se termină cu cea de-a noua piesă, „Descântec”, care încheie lanțul referințelor mistice. Prima piesă de pe album, „Ana”, este melodia participantă în cadrul Selecției Naționale a concursului Eurovision 2022, cu care Dora a ajuns la sufletul telespectatorilor, poziționând-se pe primul loc în preferințele publicului, conform voturilor. De asemenea, „Ana” a fost pe prima poziție în topul Spotify Viral România, pentru trei săptămâni consecutiv.