CUMPĂRĂ BILET

DJ CS84

LIA

PAULINA

Paulina, „fetiţa de milioane a României”, a cucerit publicul cu melodii și albume încadrate într-o o rebeliune artistică pe ritmuri balcanice, la marginea dintre suferinţă şi opulenţă.

Paulina a urmat lecții de pian, de canto și de vioară, însă este tipologia de artist care se lasă ghidată de intuiție. Crescută printre casete, aproape de lăutari și oameni creativi, provine dintr-o familie de muzicanți în cadrul căreia a învățat să iubească viața prin artă. Prin întreaga lume, Paulina caută frumusețea din neconvențional, cu inocență și blândețe. Cea mai cunoscută melodie din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la Bucuresti din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul „Million Dollar Baby”. Paulina a cântat în deschiderea celor două concerte „Rockadelia” de pe 1 și 2 iunie 2022, la festivaluri precum „Femei pe Mătăsari” și „Film în sat”, dar și concerte Sold Out în cluburile din București.

Paulina experimentează sunete și stări noi și intense, aducând în muzica sa artiști din toate colțurile muzicii – de la trap și alternativ, până la metal într-o fuziune muzicală unică.