CUMPĂRĂ BILET

Maidan

Maidan este primul producer de trap din România și este prezent în hip-hop-ul românesc de peste 20 de ani. Cel mai important skill al lui este flerul de a intui artiștii tineri cu cel mai mare potențial. În decursul celor două decenii de produs muzică, Maidan a fost printre primii producători care le-a dat credit tinerelor talente la acel moment, unor artiști la începutul carierei,  iar aici vorbim de nume precum: WS GANG, Black Mattias, NMW Yanni & Umberto, Calinacho, Berechet, ghosty punk, Alex si Tugay & Tugay si Alex, Angeles, Young Foe & Tre.
 
A fondat proiectul Foreign Boys, alături de Neko, o grupare de producători atenți la cele mai noi stiluri și gata să revoluționeze industria românească. În acest moment, porțile lor sunt deschise pentru cei mai talentați dintre beatmakerii români. Din 2016 și până acum, piesele produse de Foreign Boys pentru artiști precum Grasu XXL & Guess Who, IAN & Azteca, NANE, YNY Sebi, OG Eastbull,Tranda, doar pentru a enumera o mică parte dintre ei, se apropie de o sută de milioane de vizualizări și ascultări pe toate platformele digitale. Sunt puține nume cu care nu a apucat să colaboreze, însă în acest moment își pregătește primul lui material, în calitate de artist-producător, alături de Def Jam Recordings România.

BLANCO

Carismatic și versatil, BLANCO își arată calitățile de rapper prin versuri puternice și catchy, date în stilurile trap, drill și hip-hop clasic. Acum este gata să se afirme ca un lider al generației sale, după lansarea de succes al primului album, ce va fi urmat de cel de-al doilea album în prima jumătate a anului 2023.

GSA

În plină forță & energie, GSA este un tânăr talent pe scena urbană din România. Născut în Târgoviște, GSA și-a început cariera pe Soundcloud, inspirat de artiști precum Travis Scott, Future sau Young Thug. De atunci și până acum, și-a antrenat zi de zi skill-urile de artist și a început să lanseze piese solo precum “Superlativ”, dar și colaborări cu artiști precum WS GANG, Mobtrap, Lil Cagulă și mulți alții. Cea mai recentă lansare este „VDFN” alături de Tussin, piesă ce se bucură și de videoclip

COMANN

Când sudul Bucureștiului a început să facă gălăgie prin vocile grupului WS, COMANN a fost în prima linie alături de toată gruparea. Ascensiunea lui artistică a început cu piesele Tokyo Drill (cu Valee), Trap Attack Cypher (cu DZWS și 21Siempre), dar și multe alte colaborări individuale sau cu tot grupul WS.

Venit tot din același mediu dur, COMANN relatează întâmplări reale despre viața pe străzile capitalei, dar în același timp își lasă și cele mai adânci sentimente să iasă la iveala în versuri, arătând și sensibilitatea artistică.

După un an plin de colaborări și apariții în cluburile de trap din București alături de WS GANG, COMANN a născut curiozitatea în rândul ascultătorilor de hip-hop, iar nevoia de a lucra la propriul lui material a devenit prea mare. COMANN promite piese la fel de reale și bine înrădăcinate în stilul de viață WS, dar are și o zonă poetică pe care o va explora mai mult pe pieselor de vor urma.