Expune-te în cea mai sinceră formă a ta, dă-ți frâu liber imaginației, depășește-ți limitele într-un spațiu în care timpul se dilată. Crează-ți propria (dez)ordine și lasă-ți corpul imaginar să danseze în Universul în care “riscul” de a fi creativ, vulnerabil devine normalitate.  Între 22 și 25 mai 2023, Iașiul devine capitala dansului și a creativității. Lipsa de ordine în structura unor sisteme crează noi curente artistice. HazarDance este despre plăcerea de a experimenta, a vibra, a visa… a’ltfel. Evenimentul cuprinde o serie de 8 spectacole de dans contemporan (7 producții din România și o producție din Spania), un concurs de Street dance, două workshop-uri de Hip-Hop (adulți și copii). Scopul nostru este de a aduce împreună artiști talentați, dansatori și iubitori ai dansului contemporan, pentru a oferi publicului o experiență unică.

Curatori: Ștefan Lupu și Teodora Velescu

Echipa

Manager de proiect: Lăcrămioara Soare 

Responsabil Comunicare: Cătălina Nițu

Director PR: Anne Oprea 

Director tehnic: Tony Macpela 

Asistent producție: Patricia Flack 

Spectacole invitateCentrul Național al Dansului București, Linotip – Centru Independent Coregrafic, Unteatru, Scuze Noi Method, M Studio și Jesus Carmona (Spania), Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică București.

Locațiile evenimentelor: Teatrul Național Iași – Sala Mare, Sala Studio, Sala Uzina de Teatru; Teatrul Luceafărul; Grădina Botanică; B-dul Ștefan cel Mare (în fața Palatului Culturii)/ Teatrul de Vară – Grădina Palas (locație alternativă).

Consiliul Județean Iași