Hey!

Dacă nu poți trăi fără dans, iată o știre care o să-ți placă: HazarDance Festival anunță cel mai cool Battle de StreetDance din România, care va avea loc la Iași, în 25 mai, de la ora 16.00, pe Bulevardul Ștefan cel Mare, în fața Palatului Culturii. 

Battle-ul va avea trei categorii: 

1 vs 1 Hip-Hop – Kids

1 vs 1 – Hip-Hop Pro (18+)

2 vs 2 – All Styles 

Vrei să intri în competiție, să concurezi cu pasionați de dans din toată țara și să te antrenezi alături de artiști consacrați de StreetDance? Înscrie-te, până pe 24 mai, pe platforma bilet.ro. 

Pentru cei mai talentați dansatori am pregătit premii în bani și produse surpriză. Și încă ceva: te asigurăm că povestea ta cu dansul va ajunge în toată țara!

Ne vedem la HazarDance, parte a Romanian Creative Week, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești.

Pentru mai multe informații despre HazarDance Festival și update-uri privind concursul de StreetDance de la Iași, urmărește-ne pe www.romaniancreativeweek.ro, pe Facebook, Instagram și TikTok.  

Let’s rock the floor!

P.S.: Check this out – avem pregătite și niște super-cursuri de Hip-Hop!

Regulament aici.

DJ - Alex Nuț

Alex Nuț este dansator și DJ, activează în lumea Street Dance de peste 12 ani.

A ajutat la dezvoltarea dansului în România prin workshops, organizare de evenimente naționale și internaționale, creare de materiale video educative în domeniu și multe altele.MC - Beat - the Young Hustler

Beat – the Young Hustler este dublu campion național la Breaking și cel mai activ bboy roman atât în competiții naționale cât și internaționale. Face parte din lumea dansului și a Hip-Hop-ului din anul 2009 și este dansator profesionist din anul 2015. Ca și MC, Beat activează încă din anii 2014 și a prezentat zeci de evenimente în orașe precum Arad, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca.

JURAT - BOGDAN ZAMFIR

Bogdan Zamfir este dansator profesionist, cu experienta de peste 15 ani in domeniul miscarii.

Are mii de spectacole la activ si este coregraf pentru artisti, trupe de dans, spectacole de teatru sau televiziuni.
Ca profesor de dans, a antrenat si format mii de dansatori romani si din strainatate (cu rezultate nationale si internationale).

Experienta celor peste 1000 de seminarii predate il recomanda in ceea ce priveste arta miscarii.