Născut din ideea că diferența dintre fotografie și film este manifestarea timpului, conceptul de “Proza Fotografică” creează o expresie artistică unică, o unealtă puternică de conversație și o dimensiune complet nouă pentru povești. Fiecare NFT este o poveste complexă și dinamică, difuzând bariera dintre imagine, sunet și film într-o singură operă de artă.
“The Red Thread” este construit ca prima serie a Prozei Fotografice și se bazează pe principiul traumei transgeneraționale. Povara pe care o purtăm de la rudele noastre, familia și strămoșii noștri, legătura pe care o avem cu traumele pe care nu le-am cerut, dar cu care trăim în fiecare zi. Abuzul, discriminarea, violența sau stresul emoțional sunt transmise din generație în generație fără să știm. Cum le tratăm pe toate acestea? Cum devenim conștienți de ele? Cum le putem aborda? Toate aceste răspunsuri sunt în noi. Și, de asemenea, dacă urmăriți seria NFT „Firele roșii”. Uitați-vă la ea. Experimentați-o. Deveniți proprietarul ei.
Deveniți membru al comunității noastre prin deținerea NFT-urilor noastre și rămâneți conectat pentru beneficii speciale în viitoarele lansări, printuri semnate fizice, acces dedicat la NFT-urile noastre exclusive și colaborări surpriză.
Proiectul NFT în cifre:
Peste 50 de persoane implicate în echipă (decoruri, machiaj, coafură, lumină, etc.)
Cele mai mari studiouri de film din România – Castel Film
Record de 18 ore continue pe platou.

Echipa:
Edward Aninaru – Fotograf
Răzvan Vasilescu – Scriitor
Ioan Titu (Silent Strike) – Muzică și Design de sunet
Mihai Stan – VFX
Amalia Năstase – Producător Executiv și Director de Relații Publice