CUIB

CUIB, sau Centrul Urban de Inițiative Bune, este întreprinderea socială verde a Asociației Mai bine care urmează misiunea organizației mamă de a contribui la o comunitate mai bună, sustenabilă din punct de vedere ecologic, echitabilă din punct de vedere social și guvernată de norme și principii etice solide. Probabil cel mai sustenabil bistro din România prin obiectivele sociale și de mediu asumate, CUIB pune în practică principiile hranei cu impact pozitiv: fără carne, locală, sezonală, lentă, fără risipă. Aceste principii vor fi integrate în cina pregătită în cadrul RCW de către George Vintilă, cel mai dedicat și implicat dintre bucătarii bistroului și Roxana Dumitrașcu, cea mai pasionată și creativă dintre persoanele care i-au pășit în bucătărie. Împreună fac aproape 10 de vechime în CUIB, spațiu care împlinește la rându-i anul acesta un deceniu de existență.

Fundația Comunitară Iași

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim.

Scopul Fundaţiei Comunitare Iaşi este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iaşului şi întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona.

Administrând profesionist şi transparent donaţiile primite de la ieșeni, se asigură de îndeplinirea obiectivelor donatorilor, oferind astfel membrilor comunităţii oportunităţi concrete de a participa, de a cataliza cele mai bune idei şi de a sprijini programe de calitate.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) inspiră şi susţine iniţiative locale, mobilizează resurse şi aduce împreună oameni şi organizaţii care să aibă dorinţa şi capacitatea să contribuie pe termen lung la dezvoltarea comunităţilor.. FCTF este o instituţie locală care funcționează ca un mecanism de identificare a nevoilor, dar și a oportunităților, propune strategii, crează mediul pentru sprijinirea și dezvoltarea comunității și urmărește în activitatea sa beneficiul public. FCTF stimulează spiritul filantropic, implicarea de orice manieră în proiectele și campaniile propuse, prin dedicarea rezultatelor exclusiv comunității și printr-o administrare atentă și transparentă.

Quartz Matrix

Quartz Matrix este o companie cunoscută în industria B2B din România din 1994, care continuă să plaseze accentul pe inovație și dezvoltare. În anii săi de pionierat în domeniul computing-ului, Quartz Matrix a oferit soluții digitale personalizate și adaptate nevoilor clienților săi. De atunci, compania a continuat să evolueze, implementând propriul departament de cercetare și dezvoltare, încheind parteneriate cu cei mai importanți producători de tehnologie și dezvoltând o serie de produse impresionante.

Unul dintre cele mai semnificative proiecte ale companiei este QLEAP, o platformă inovatoare de eficiență energetică și performanță a echipamentelor. Datorită acestui program, Quartz Matrix a jucat un rol important în îmbunătățirea calității vieții și a mediului, prin reducerea consumului de energie al companiilor cu aproximativ 11%.

QLEAP a fost recunoscută la nivel internațional pentru excelenta sa tehnologică și a fost distinsă cu premiul de „IoT – Digital Innovation of the Year” la Go Global Awards din Estonia, în 2022, poziționând Quartz Matrix într-o ligă aparte a industriei tech. Odată cu succesul răsunător pe plan internațional, compania urmărește să lanseze platforma sa inovatoare în întreaga lume.

Această recunoaștere remarcabilă subliniază angajamentul companiei de a oferi soluții tehnologice avansate, dedicate îmbunătățirii performanței și eficienței energetice. De asemenea, aceasta demonstrează angajamentul companiei în a produce soluții inovative și de top, într-un domeniu în continuă evoluție.