Vlad Mercori

Sunt Vlad Mercori și privesc cu încredere viitorul fix în ochi. Ca CEO al Stakeborg primul meu job este să fiu la curent cu tot ceea ce mișcă în tehnologia care ne schimbă viețile în ritm alert. Încerc să înteleg, îmi ridic întrebări, le caut răspunsurile și, ulterior, povestesc mai departe celor care vor să mă asculte. În ultimii ani sunt tot mai mulți, lucru care vorbește mai multe despre tehnologie decât despre mine care sunt doar o goarnă a inevitabilului: îmbrățisăm inovația sau rămânem în urmă.

Andrei Constantin

Tehnologia blockchain este deseori privită ca un concept complex și dificil de înțeles, ceea ce face multe persoane să evite cu desăvârșire acest subiect fără să-l studieze. Eu sunt Andrei Constantin și am început să lucrez în această industrie în urmă cu aproximativ 3 ani, timp în care i-am învățat singur, și de la zero, un număr mare de ramificații și sfere de utilitate. 

O discuție despre blockchain ar putea dura cu ușurință câteva ore, dar după acești 3 ani de activitate, ce aș putea spune că e minunat la acest domeniu? Faptul că fiecare dintre noi își poate alege curba de învățare dorită, care să se muleze pe propria personalitate, curiozitate, și perspectiva.

Viitorul e al celor curajoși.