VULPEA BOEMĂ

VULPEA BOEMĂ este titlul unei cărți pe care Carmen Magdalena a vrut să o umple cu întâmplări și peripeții, din propria copilărie. Fiind o fire “scormonitoare” într-una din zile, a descoperit lada de zestre a bunicii și a mamei ei, plină de materiale țesute la război sau prelucrate manual (din lână, in și cânepă) propunându-și astfel să creeze povești din ele. 

Firele de iarbă, florile de câmp, pădurile de brad, casele din lemn, gâștele și norii sunt doar câteva din elementele cheie folosite în realizarea creațiilor ei vestimentare.

Totodată, nu putem să nu includem în acest concept și arta tricotajului, unde piese precum: capișoane, fulare, veste, flanele, ciorapi sau mănuși cu un singur deget, vor avea puterea să vă transpună în miezul copilăriei, unde părinții sau bunicii noștri ne înfofoleau pentru a ne proteja de anotimpurile răcoroase și friguroase.

Toate firele și fibrele naturale de origine animală folosite la realizarea articolelor tricotate, provin din ferme mici, controlate, unde bunăstarea animalelor este protejată.