Laura Lazăr

Filosofia noastră merge dincolo de etichetă, de haine, este despre un lifestyle complet, este despre #RockAndRoyal spirit. Este despre cum te simți, despre emoție! Haine care spun povești! Povestea celei care le poartă!


De când și-a lansat brandul în urmă cu 15 ani, Laura Lazăr a prezentat modele cu detalii distinctive, croieli și imprimeuri îndrăznețe, care transmit atitudinea unică Rock și Royal a brandului. Un stil glam-rock cu influențe disco ce se diferențiază și conturează perfect în lumea modei.
Estetică etichetei este puternic influențată de epoca glamour decadentă a Studio 54, veșnica atracția a stilului boem din perioada hippie, dar și o puternică abordarea a scenei rock and roll & punk impletită inedit cu influențele în modă a genului muzical grunge; cultura și stilul de viață a acestora.


Aceste atribute – reinventate și refăcute sezon după sezon, și adaptate la ultimele tendințe ale modei de către designerul Laura Lazăr – prind viață în rochii cu franjuri, costume îndrăznețe de scenă, jachete cu umeri îndrăzneți, tricouri deșirate, accesorizate cu ace de siguranță și imprimate cu diverse mesaje statement, inspirate din elemente esențiale ale culturii rock; Piesele principale includ, de asemenea, salopete cu decolteu în V, rochii de clubbing, rochii de inspirație boemă sau dramatice cu un touch inedit al nebuniei anilor ’80.


Laura Lazăr: „Fiecare colecție reprezintă o pagină adăugată poveștii rock and roll pe care o clădesc și o perfecționez constant de la sezon la sezon. Hainele mele spun povestea unei muze care devine rockstar-ul propriei scene. Oricare dintre creațiile mele poate fi purtată așa cum simți, pentru că femeia care alege să o poarte o face pentru ea însăși, nu pentru ceilalți și are îndrăzneala de a fi așa cum își dorește, fără a se simți încorsetată. Este un spirit liber care simte să își trăiască viață ca un rockstar.”