UBIC by Flaviana Isachi și David Dumitrescu

Ubic este un nou brand de modă care are o abordare unică a modei sustenabile. Brandul are modele îndrăznețe care se inspiră din lucrările artiștilor renumiți Christo și Jean Claude și Isamu Noguchi.

Ubic se definește prin experimentarea constantă cu diferite perspective și schimbări de tipar pentru a crea îmbrăcăminte care nu este doar atractivă din punct de vedere vizual, dar are și capacitatea de a schimba forma și silueta provocând noțiunile tradiționale de modă, făcând o declarație că moda poate fi atât funcțională, cât și durabilă.

Brandul pune la îndoială relația dintre purtător și îmbrăcăminte, cât de mult este definit unul de celălalt și ce înseamnă.

Angajamentul mărcii față de sustenabilitate este evident în materialele utilizate. Ei economisesc piese și folosesc materiale ecologice, inclusiv bioplastice, pentru a-și crea modelele.

Ubic este un brand pentru consumatorul modern, conștient, care apreciază durabilitatea și individualitatea. Modelele unice sunt o adevărată mărturie a angajamentului mărcii de a avea un impact pozitiv asupra industriei modei, păstrându-și în același timp stilul îndrăzneț și îndrăzneț.