REMUS ANDREI MOLDOVAN

„IN” este un concept care a pornit de la un personaj fictiv creat în perioada pregătirii universitare, în cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. „IN” este un personaj nomad, care călătorește prin diferite spații conceptual fictive, cu stări climatice aflate la poli diametrali opuși. Acesta reușește să se adapteze fiecărui mediu, dezvoltând principiile de bază ale brand-ului care îi poartă numele. Numele în sine este mai bine înțeles prin motto-ul „IN THE END OF RAIN”, care avea să fie sintagma auto explicativă atribuită identității vizuale a brand-ului.

Originea numelui promovează și principiile de bază ale brand-ului, ce se regăsesc pe toată durata dezvoltării produselor noastre: versatilitatea, utilitatea și funcționabilitatea fiind atributele care sunt mereu în atenția noastră. Urmărim, în mod principal, dezvoltarea produselor „ready to wear”, cu accent pe piesele cele mai întâlnite în vestimentația Streetwear, având mereu grijă să oferim update-uri de formă, versatilitate, prin accesorizare și durabilitatea. Încercăm să oferim posibilitatea unui outfit minimalist, cu subtile caracteristici de utilitate, de unde rezultă o complexitate a produsului final. Fiecare piesă în parte are instrucțiuni video de utilizare, în care sunt expuse toate caracteristicile produsului final.

Complexitatea se regăsește și în zona cromatică a brand-ului, fiecare piesă având șase culori, atât primare, cât și secundare: Albastru, Roșu, Galben, Verde, Oranj și Violet. Acestea produc un „spațiu de joacă” pentru creativitatea noastră, oferind o notă interactivă printre tonurile de Alb, Negru și Gri pe care le folosim. Interactivitatea cu publicul se dezvoltă atât prin posibilitatea acestora de a-și alege o culoare specifică, dar și prin versatilitatea pieselor și posibilitatea de accesorizare individuală, care evidențiază creativitatea fiecărei personalități în parte.

Mai mult, piesele interactive pot fi tratate cu încrederea denotată de varietatea materialelor folosite. Atât rezistența și calitatea, cât și personalizarea fiecărui produs în parte este abordată cu profesionalism, oferind publicului cea mai bună variantă finală a produsului dorit.

În concluzie, din punct de vedere conceptual și practic, „IN” își propune să prezinte o serie de ținute perfect adaptate pentru toate momentele zilei, indiferent de condițiile climatice imprevizibile.