Antonia Nae London Couture House

Fondat în 2016, Antonia Nae London Couture House este un brand couture și ready to wear, care se axează pe frumusețea artei manipulării materialelor, combinând texturile fine, precum dantela și mătasea, cu cele ‘dure’, precum pielea și materialele brodate cu cristale, pietre și paiete, rezultând piese de artă spectaculoase.

Majoritatea ținutelor au ca inspirație subcultura Punk cu accente glam și porn chic, rezultate din îmbinarea contrastelor transparent-opac, mat-lucios, voluminos-plat. Estetica colecțiilor este susținută de siluetele care oferă note de feminitate, dramă, putere și senzualitate.

DESIGNER

Antonia Nae este un designer vestimentar care a studiat timp de cinci ani moda în Londra și a câștigat în anul 2016 trofeul ‘Lipsy the Best Red Carpet Dress’ în cadrul Graduate Fashion Week, fiind desemnată într-un eveniment organizat la Palatul Parlamentului (Big Ben) unul dintre cei mai buni cinci absolvenți ai acelui an. De atunci, Antonia a colaborat cu mulți stiliști și designeri, participând în diferite prezentări și concursuri. În urma premiului câștigat, designerul a luat parte la un masterclass cu Victoria Beckham și un workshop la Chanel.  De asemenea în anul 2018 a câștigat locul 3 la Britain’s Top Designer în cadrul London Fashion Week.

În perioada studiilor a acumulat experiență profesională lucrând la Allison Rodger și Jenny Packham și făcând parte din echipe ce au creat ținute pentru diferite celebrități precum Oprah, Rihanna și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Antonia și-a prezentat colecțiile în fiecare an la London Fashion Week, iar creațiile sale au apărut în reviste precum Vogue UK, Elle, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan.