Locatie: Czech In, ora 19:00. Intrare liberă. Rezervările pot fi făcute la numărul 0799 102 102 până la ora 14:00 în ziua evenimentului. 

ALESSIAH

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste ale noii generații, cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează. Alessiah și-a început cariera în 2018, la 11 ani. În 2020, a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For”, “Love Me” și “I Know”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live specială pentru cele patru piese, versiuni noi, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, cariera ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop în vârstă de 14 ani a lansat în 2021 cel de-al șaselea single, “Why”, o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P. În 2022, Alessiah a lansat single-ul “Nostalgia”, o colaborare cu DJ-ul croat Arien – “All Night”, dar și „Summer Feeling” și „Breeze Of Love” piese realizate împreună cu compozitorii norvegieni.

CHRISTIAN EBERHARD

Eberhard și-a găsit pasiunea pentru muzică la vârsta de 15 ani, când, din camera lui, a început să își creeze propriile beat-uri. A urmat, apoi, să accepte invitațiile promoterilor locali de a fi DJ în numeroase cluburi, iar la scurt timp după, Christian avea să renunțe la mixat pentru a se concentra exclusiv pe producție.

De-a lungul timpului, el și-a lăsat amprenta pe hituri precum „Poză de album” (Melina feat. Vescan) sau „Îți va fi dor” (Doddy), azi lucreaza ca producator muzical la Universal Music Romania si isi produce primul sau album.

JUST EDDIE

Just Eddie, sau Petrescu Eduard-Alexandru are 21 de ani, și este din București, student în anul 3 al Facultății de Drept din cadrul ASE București. 

Pasiunea sa pentru muzică a luat naștere în anul 2017, când pentru prima dată a mers la un festival de muzică electronică… iar ce a auzit și văzut acolo l-au determinat să se apuce intens de a produce muzică, autodidact. 

De-a lungul ultimilor 5 ani a mixat la evenimente de toate felurile, de la baluri de boboci și petreceri private până la festivaluri precum „We Own The Night” dar și mai recent live la ProFM.