Locație: ACAJU, Ora 19.00. Intrare liberă. Rezervările pot fi făcute la numărul 0748417445 până la ora 14:00 în ziua evenimentului. 

FRANCIS ON MY MIND

Francis On My Mind jonglează cu sound-uri electro pop încă din 2019, fiind printre primele artiste adolescente care abordează acest gen muzical în România. Cu amestecul său de romantism şi lo-fi electro, Francis On My Mind este, cu siguranță, un nume ce va atrage atenția celor pasionați de acorduri alternative. Muzica lui Francis On My Mind îşi propune să fuzioneze ritmurile pop cu influenţele anilor ’80, alături de vibraţii electro.

Primele sale piese, „On My Mind”, „Never Be The Same” și „Summer” au fost ascultate pe platformele de streaming din țări precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia și SUA, intrând în unele dintre cele mai mari playlist-uri ale genului muzical.

Artista a cunoscut deja succesul, mai ales după ce cântecul „Swimming Pools” a fost inclus pe coloana sonoră a serialului american „The Summer I Turned Pretty” și a depăşit 1,5 milioane de ascultări pe Spotify.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”. Piesa a fost inclusă în numeroase playlist-uri „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy.