CUMPĂRĂ BILET

VAMA

VAMA este o formație pop-rock din România care se joacă cu multe curente fie că e vorba de music-hall, indie rock, electro sau blues. Această varietate vine din diversitatea influențelor și formării muzicale a membrilor trupei. Tudor Chirilă (voce) este actor, co-autor de operă rock sau muzical, a învățat clarinet la școala de muzică, mare meloman și este influențat de muzica artiștilor cu discuri de concepție. Eugen Caminschi (chitară) și Gelu Ionescu (clape) au făcut parte din numeroase proiecte de blues. Ionescu a produs muzică pop, dance sau eurodance. Dan „Prepe” Opriş, basistul trupei, are o pregătire muzicală solidă și cocheteaază cu glam-pop-ul în materie de songwriting și producție, iar toboșarul formației – Lucian „Clopo” Cioargă – a participat la proiecte muzicale care au acoperit pop, blues și rock clasic.
Această diversitate pune formația în dificultate când e vorba să rămână fidelă unui singur stil așa că discurile VAMA sunt mereu marcate de o dinamică interesantă a set list-ului.

SPECIAL GUESTS: VOCEA ROMANIEI LIVE

IULIAN NUNUCA

Câștigătorul celui de-al zecelea sezon al emisiunii “Vocea României”, Iulian Nunucă are 18 ani, este din satul Moțca, de lângă Pașcani, și provine dintr-o familie de țigani lăutari, lucru de care tânărul este foarte mândru. „De mic copil așa de tare mi-am dorit să fiu pe scena asta. Îmi imaginam cum se întorc toate scaunele… E visul meu“, a spus la audițiile pe nevăzute tânărul. Și tatăl, și bunicul său au făcut lăutărie, dar el a ales alt drum. După câștigarea marelui premiu, Iulian a intrat în studio pentru a înregistra primele sale melodii.

WINAEL BALDUS

Originar din Caraibe Winael i-a cucerit pe jurații emisiunii „Vocea Romaniei” cu glasul său încă din primele clipe. El a venit pentru prima dată în România într-o vacanță de Craciun și s-a îndrăgostit de țara noastră, mutându-se la Sibiu. În vârstă de 24 ani, Winael este cântăreț, compozitor, cântă la pian și este profesor de dans. Vorbește mai multe limbi: engleză, franceză, română, spaniolă și portugheză.