Anca Ungureanu

Director of Identity & Communication – UniCredit Bank

Anca Ungureanu are peste 20 de ani de experiență în marketing și comunicare și, din 2009, este Director de Identitate și Comunicare la UniCredit Bank, unde coordonează comunicarea externă și internă a băncii, marketingul de retail și corporate, managementul brandului, precum și proiectele de implicare în comunitate și CSR. Anca este absolventă EMBA a Berlin School of Creative Leadership de la Universitatea Steinbeis, Aspen Young Leader 2013 și este Certified Sustainability Practitioner – Institute of Environmental Management & Assessment (IEMA). Din august 2016 este membru în Consiliul de Administrație al Asociației „Invingem Autismul” și se implică activ în activitățile de strângere de fonduri ale acesteia, iar din ianuarie 2017 este co-fondator al Beans&Dots Speciality Coffee Shop & Kitchen. Începând cu anul 2022 este membru în Consiliul de Administrație al Muzeului de Artă Recentă și din această poziție se implică activ acum, în 2023, în organizarea primei expoziții Picasso din Europa de Est, la București. Anca a fost de-a lungul activității sale profesionale membru al juriului în numeroase competiții de publicitate, comunicare digitală, PR și design.

Marinela Mihalcea

Șef Produse Financiare – Retail UniCredit Bank

Marinela Mihalcea are o experiență de peste 20 de ani în leasing, finanțare de consum și industria bancară, coordonând de-a lungul timpului echipe naționale sau regionale în vânzări, dezvoltare de produse și dezvoltare de afaceri. Fiind absolventă EMBA a Universității de Economie și Afaceri din Viena, este pasionată de sustenabilitatea mediului și deține diploma EFFAS Certified ESG Analyst. Marinela se ghidează după principiul „Tratează-i pe ceilalți așa cum ai vrea să fii tratat” și este o susținătoare constantă a cauzelor legate de protecția animalelor.

Livia Ionașcu

Livia Ionașcu are o vastă experiență profesională în domeniul proprietății intelectuale, fiind specializată în domeniul proprietății intelectuale în industria modei. Și-a început cariera profesională în Parlamentul European și a lucrat ca și consilier juridic la Comisia Europeană. În 2013 s-a alăturat Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală, iar în prezent face parte din echipa IP pentru Educație ca specialist în domeniul proprietății intelectuale în cadrul Observatorului European privind încălcările drepturilor de proprietate intelectuală.

Livia Ionașcu este licențiată în drept la Universitatea Babeș-Bolyai din România, cu un master în Studii europene interdisciplinare la Colegiul Europei și un master în Uniunea Europeană la Real Instituto de Estudios Europeos de Zaragoza.

Cu o personalitate artistică, ea combină pasiunea pentru modă și design cu profilul său de specialist în proprietate intelectuală și sprijină tinerii antreprenori, în special cei implicați în industriile creative, oferind educație în domeniul proprietății intelectuale în cadrul diferitelor evenimente și cursuri de formare la nivelul UE.

Carmen Iablonschi

Sales Trainer – UniCredit Bank

Cu o experiență de 20 de ani în industria bancară, Carmen se consideră o norocoasă. Pasiunea pentru business și cifre, dar și cea pentru latura umană s-au concretizat într-un job complex, acela de Sales Trainer în cadrul UniCredit Bank începând cu anul 2010.  

Pentru că viața e un proces continuu de dezvoltare, în 2016 a absolvit atelierul de antreprenoriat EMPRETEC România, program dezvoltat de Universitatea Harvard.

Din mai 2017 s-a alăturat ca trainer partener în programul de accelerare al afacerilor în design – ZAIN Accelerator, programul fiind o rampă de lansare pentru cei ce voiau să dezvolte un produs de design.

A urmat competiția Academia Minților Creative, un program de educație financiară și antreprenorială al UniCredit Bank, unde a jurizat competiția de granturi pentru digitalizarea afacerilor.

În anul 2022 a susținut în cadrul Romanian Creative Week de la Iași primul workshop de educație financiară și antreprenorială intitulat Becoming an Entrepreneur, ajutând viitorii antreprenori să-și transforme ideile de afaceri într-un business de succes. Anul acesta, s-a alăturat din nou echipei de mentori.

Pentru Carmen, partea de training înseamnă misiunea, iar cea de business, pasiunea. 

Lăcrămioara Loghin

Lăcrămioara are o expertiză extinsă în cercetare de marketing, pasiunea ei fiind să vorbească cu consumatorii din perspectiva nevoilor lor umane în anumite contexte de viață.

Ca fondator Design Thinkers Academy Eastern Europe și facilitator al echipelor creative, își dorește să transforme insight-urile obținute de la consumatori în soluții creative (produse, servicii) care să îmbunătățească viețile oamenilor.

Tudor Colțan

Tudor Colțan este antreprenor și managing partner al Benga, Colțan & Asociații, o societate de avocați specializată în Business Law, care promovează digitalizarea și îmbinarea Dreptului cu tehnologia. 

Crede că avocatura de business trebuie să sprijine antreprenoriatul, de unde si motto-ul societății: “Your Business Partner, in Law”. 

Tudor a facut parte din echipa câștigătoare a marelui premiu la competiția de Legal Tech “Global Legal Hackathon”, desfășurată la New York în 2019. 

Colecționar de artă contemporană și iubitor de design autohton, Tudor sprijină industriile creative atât în postura de client cât și în cea de profesionist al Dreptului.