CLAUDIU TOMA

CLAUDIU TOMA este arhitect la Parasite Studio din Timișoara și este preocupat în special de proiecte ce abordează locuința contemporană, participând în calitate de autor sau coautor la diverse expoziții naționale și internaționale, printre care „INTERNAȚIONAL ARCHITECTURAL MODEL FESTIVAL KEK -100 rooms 100 models – Budapesta, Ungaria” în anul 2008 sau „International architecture exhibition 99 STORIES ON MAKING ARCHITECTURAL COMPETITIONS, Architekturzentrum Wien, Austria” în anul 2009. Participarea la o serie de concursuri de arhitectură i-a adus numeroase premii, printre acestea numărându-se Premiul I pentru Pavilionul temporar Memoriile Cetății, Timișoara Capitală Culturală 2021.

FRANÇOISE PAMFIL

FRANÇOISE PAMFIL este arhitect, editor, critic, profesor și teoretician de arhitectură. Este preocupată de cercetarea relației spațiu – artă – percepție – oraș, fiind invitată la dezbateri, conferințe și emisiuni radio sau televizate despre arhitectură și cultură urbană. Francoise este formator de arhitecți fiind Profesor invitat la universități din SUA, Olanda, Marea Britanie, Franța și Egipt. A publicat numeroase articole în reviste notabile, este autor și coautor al unor lucrări influente în arhitectură fiind distinsă cu numeroase premii pentru munca sa în acest domeniul. Activitatea sa include printre altele și participare ca membru în juriile unor concursuri şi conferinţe internaţionale despre arhitectură, urbanism şi patrimoniu.

IOANA CIOLACU

IOANA CIOLACU este un designer de modă român cu peste un deceniu de experiență în industria vestimentară. Cu dublă specializare, arhitectură și design vestimentar, experiența profesională a Ioanei include lucrul ca Designer și Consultant Creativ pentru propriul brand „Ioana Ciolacu”, activând în comitetul de organizare al Romanian Creative Week. Ea  este cunoscută pentru organizarea și participarea la numeroase festivaluri de modă unde a câștigat numeroase premii. „Designer For Tomorrow”  în 2013.

MARIA BILAŞEVSCHI

MARIA BILAŞEVSCHI este critic de artă şi curator din Iaşi, președinte interimar al Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Iași, cu experienţă în coordonarea proiectelor culturale și naționale şi inițiator a numeroase colaborări cu galerii de artă  naționale și internaționale pentru promovarea tinerilor artiști. De asemenea, este lector la Universitatea Națională de Arte din Iași, a publicat e cu privire la fenomenul artistic actual.  Maria Bilaşevschi este preocupată de fenomenul artistic actual. Prin publicarea mai multor volume de artă contemporană și cronici în revistele de specialitate a primit numeroase premii, printre care Premiul Naţional pentru Critică de Artă, UAP România în 2021.

MARIUS CĂTĂLIN MOGA

MARIUS CĂTĂLIN MOGA este arhitect, co-fondator al Atelierul MASS, a fost implicat în diverse proiecte care au primit recunoaștere și premii, inclusiv reprezentarea României la Bienala de la Veneția 2010 cu proiectul Superbia. Experiența alternativă din birou a dus la deschiderea Asociației miniMASS, organizație soră a biroului, care se concentrează pe abordări alternative ale arhitecturii și urbanismului. Prin miniMASS, în colaborare cu Fundația Cărturești și OAR, inițiază și lansează proiectul „Independent Someș Delivery”, care își propune să evidențieze potențialul râului Someș în dezvoltarea viitoare a Clujului. Marius Cătălin Moga conduce  în prezent propria firmă de arhitectură, studioul ECOU, care se concentrează pe arhitectura durabilă